X
Menu

Politica de Confidentialitate

 

 

Politică de Confidențialitate

Această Politică de Confidențialitate definește modul în care noi, agenția Kai Tour, colectăm, stocăm și utilizăm datele tale personale atunci când accesezi sau interacționezi cu website-ul nostru www.kaitour.ro și este aplicabilă din data de 25/05/2018.

Prezenta Politică de Confidențialitate este conformă cu regulamentul „GDPR”, (General Data Protection Regulation, Regulamentul (UE) 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date).

Prin navigarea pe site-ul kaitour.ro sau prin contactarea noastră prin email / telefon, declari că ai fost informat cu privire la prelucrarea datelor tale personale.

Despre noi

Operatorul de date al site-ului nostru este: Kai Services Club S.R.L., RO 27825662, cu adresa în Blv. Mircea Eliade 18, Eliade Tower, intrarea b, etaj 2, sector 1, București. Pentru mai multe detalii depre colectarea datelor tale personale ne puteți contacta prin e-mail la office@kaitour.ro sau telefonic la (004) 0735 248 687 (073KAITOUR).

Ce informații colectăm?

Site-ul kaitour.ro nu folosește cookies deci nu colectează niciun fel de informații cu privire la durata navigării tale pe site-ul nostru sau al paginilor accesate de tine.

Când trimiți un mesaj la adresa de e-mail afișată pe site-ul nostru (sau prin intermediul formularului de contact), ne oferi voluntar o serie de informații personale (cum ar fi numele, numărul de telefon etc.).

Dacă primim din greșeală informații despre tine de la o parte terță și/sau nu avem o bază legală pentru prelucrarea acestor informații, le vom șterge imediat.

Ce facem cu datele tale?

Aceste informații pot fi folosite pentru a-ți răspunde la întrebări și solicitări sau pentru a face demersurile necesare încheierii unui contract și vor fi păstrate în condiții de securitate și confidențialitate în baza noastră de date. Aceste informații nu vor fi transferate către terți, exceptând cazul în care trebuie respectate clauzele contractuale față de tine sau pentru a pune la dispoziție servicii pe care nu le putem oferi noi direct.

Transferarea datelor tale personale în afara Spațiului Economic European se va face doar dacă suntem obligați prin lege și numai după ce ne vom asigura că există măsuri de protecție adecvate.

Pentru cât timp le stocăm?

Informațiile pe care ni le oferi prin corespondență scrisă nu vor fi stocate mai mult decât este strict necesar.

În general informațiile vor fi păstrate numai atâta timp cât este necesar să răspundem pentru a rezolva cererea ta de călătorie, dar nu mai mult de 1 an de la ultima comandă / cerere de ofertă, după care le vom șterge. Excepție fac cazurile în care anumite informații trebuie păstrate în funcție de obligațiile noastre legale (ex. pentru a menține arhive contabile), sau orice altă bază legală pentru folosirea informațiilor (ex: consimțământ, obligații contractuale, interese legitime).

În orice alte circumstanțe, îți vom păstra informațiile doar atât timp cât vor fi necesare, luând în considerare următoarele:

 • scopul și utilizarea informațiilor tale atât în prezent, cât și în viitor (spre exemplu, dacă este necesar să continuăm stocarea acelor informații pentru a continua să ne îndeplinim obligațiile în baza unui contract cu tine sau să te contactăm în viitor);
 • dacă avem o obligație legală de a continua prelucrarea informațiilor tale (cum ar fi orice obligații de păstrare a înregistrărilor impuse de legea sau reglementările relevante);
 • dacă avem orice temei legal pentru a continua prelucrarea informațiilor (cum ar fi consimțământul tău);
 • cât de valoroase sunt informațiile tale (atât acum cât și în viitor);
 • orice practici industriale convenite privind durata de păstrare a informațiilor;
 • nivelurile de risc, cost și responsabilitate implicate în continuarea deținerii informațiilor;
 • cât de greu este să ne asigurăm că informațiile pot fi actuale și exacte;
 • orice circumstanțe înconjurătoare relevante (cum ar fi natura și statutul relației noastre cu tine).

Datele tale personale sunt stocate pe serverele noastre securizate, la care au acces numai persoane autorizate doar atunci când este strict necesar.

Nu intenționăm să colectăm „date personale sensibile” așa că te rugăm să nu ne trimiți informații personale sensibile despre tine.

Informații colectate sau obținute de la terți

În cazul în care primim informații despre tine de la terți (de exemplu companii turoperatoare partenere) le vom folosi strict pentru a ne îndeplini obligațiile care decurg din subcontractul cu partea terță, în cazul în care partea terță are contractul principal cu tine. Interesul nostru legitim este îndeplinirea obligațiilor noastre din cadrul subcontractului nostru.

Dezvăluirea informațiilor tale furnizorilor de servicii

Utilizăm o serie de terți pentru a ne furniza servicii care sunt necesare pentru a ne derula afacerea și care procesează informațiile tale pentru noi, în numele nostru. Printre acești terți se numără:

 • Hoteluri,
 • Companii de transport persoane / cargo,
 • Alte agenții turoperatoare,
 • Contabili,
 • Parteneri de afaceri,
 • Asiguratori.

Informațiile tale vor fi partajate cu acești furnizori de servicii, acolo unde este necesar, pentru a îți oferi serviciul pe care l-ai solicitat, în cazul în care nu poate fi oferit direct de noi.

Nu afișăm identitatea furnizorilor noștri de servicii în mod public, din motive de securitate și din motive de competitivitate. Dacă totuși dorești informații suplimentare despre identitatea furnizorilor nostri de servicii, te rugăm să ne contactezi pe email la adresa office@kaitour.ro.

Vom dezvălui informațiile tale unui cumpărător sau vânzător potențial sau real în contextul unei vânzări sau achiziții de afaceri, al unei fuziuni sau al unui eveniment similar, real sau potențial.

Transferul datelor tale în afara Spațiului Economic European

Toate informațiile tale sunt stocate pe teritoriul României.

În cazul în care este strict necesar, o parte din aceste date pot fi transmise și stocate către partenerii Kai Tour din afara Spațiului Economic European (SEE), pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale. Garantarea confidențialității acestor date se face prin contractele de cooperare între Kai Tour și partenerii din afara SEE.

Drepturile tale asupra datelor personale

Sub rezerva anumitor restricții privind anumite drepturi, ai următoarele drepturi în legătură cu datele tale cu caracter personal:

 • să soliciți acces la datele cu caracgter personal pe care le deținem despre tine și informații referitoare la utilizarea și prelucrarea acestora;
 • să solicitați corectarea sau ștergerea datelor tale;
 • să solicitați limitarea utilizării datelor tale;
 • să primești informațiile pe care ni le-ai furnizat într-un format ușor accesibil (de exemplu, un fișier CSV, XML, DOC) și dreptul de a transfera informațiile respective unui alt controlor de date (inclusiv unui controlor de date terță parte);
 • să obiectezi asupra procesării datelor tale, în anumite scopuri și
 • să retragi consimțământul pentru utilizarea datelor tale în orice moment. Te rugăm să reții că, dacă își retragi consimțământul, acest lucru nu va afecta legalitatea utilizării și prelucrării datelor tale pe baza consimțământului tău, înainte de momentul la care acesta a fost retras.

În conformitate cu articolul 77 din Regulamentul General privind Protecția Datelor ai, de asemenea, dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, în special în statul membru de reședință. În România, autoritatea de supraveghere este: www.dataprotection.ro

Verificarea identității tale în cazul în care soliciți acces la informațiile tale

În cazul în care soliciți acces la informațiile tale cu caracter personal, suntem obligați prin lege să folosim toate măsurile rezonabile pentru a-ți verifica identitatea înainte. Aceste măsuri sunt concepute pentru a a-ți proteja informațiile și pentru a reduce riscul de fraudă de identitate, de furt de identitate sau de acces general neautorizat la informațiile tale. Verificarea identității se poate face astfel:

 • În cazul în care dispunem de informații adecvate despre tine în dosar, vom încerca să verificăm identitatea ta, utilizând aceste informații.
 • Dacă nu este posibil să te identificăm pe baza acestor informații sau dacă nu avem informații suficiente despre tine, este posibil să solicităm copii sau certificate ale unor documente pentru a a-ți putea verifica identitatea, înainte de a a-ți putea oferi accesul datele tale

Modificări ale politicii noastre de confidențialitate

Actualizăm și modificăm periodic politica noastră de confidențialitate.

În cazul în care efectuăm modificări minore ale politicii noastre de confidențialitate, o vom actualiza cu o nouă dată efectivă menționată la începutul acesteia. Prelucrarea informațiilor tale va fi reglementată de practicile stabilite în noua versiune a politicii de confidențialitate de la data efectivă a acesteia.

În cazul în care efectuăm modificări majore ale politicii noastre de confidențialitate sau intenționăm să utilizăm datele tale pentru un scop nou sau diferit de acela pentru care le-am colectat inițial, te vom notifica prin e-mail (dacă este posibil) sau prin publicarea unui anunț pe site-ul nostru web.

Îți vom furniza informațiile despre modificarea în cauză și despre scopul și orice alte informații relevante înainte de a utiliza informațiile tale pentru noul scop.

Ori de câte ori este necesar, vom obține consimțământul tă. prealabil înainte de a utiliza informațiile tale într-un scop diferit de scopurile pentru care l-am colectat inițial.